|
|
סלמון על האש בשום וג'ינג'ר |
מרכיבים :
|
נתח סלמון נקי 240 גר'
2 כפות סוכר חום
1/4 כוס חומץ אורז
1 כף רוטב צ'ילי חריף
1 כף ג'ינג'ר קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות דק
1 כף רוטב סויה
1/3 כוס מים
1/4 כוס עלי בזיליקום חתוכים לרצועות דקות (שיפונד)
|
|
אופן הכנה :
|
• ממליחים ומפלפלים את נתח הסלמון וצולים אותו על הגריל בערך 3-5 דקות מכל צד.
•
לרוטב- שמים בסיר קטן 2 כפות סוכר חום, 1/4 כוס חומץ אורז, כף ג'ינג'ר, כף רוטב צ'ילי מוכן וכף רוטב סויה.
•
מוסיפים שום קצוץ ו-1/3 כוס מים ומתחילים לצמצם על אש בינונית תוך ערבוב.
•
כשהנוזל מתחיל לרתוח בבועות גדולות ומסמיך, הרוטב מוכן.
•
מפזרים על הדג את רצועות הבזיליקום ושופכים מעל את הרוטב.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|