חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת שוקולד ושקדים
1 כוס חמאה רכה (225 גר')
3/4 כוס סוכר חום
3 ביצים מופרדות
1 ו- 1/4 כוסות שקדים טחונים דק
3/4 כוס שוקולד מריר מגורד דק
2 כפות אבקת סוכר
• מערבבים בכלי או במיקסר את החמאה הרכה עם הסוכר החום.
• מוסיפים את חלמוני הביצים אחד אחד וממשיכים לערבב כל הזמן.
• מוסיפים את השקדים הטחונים ואת השוקולד הטחון ומערבבים היטב.
• מקציפים את חלבוני הביצים יחד עם אבקת הסוכר עד שמתקבל קצף יציב.
• מקפלים את תערובת השוקולד אל תוך קצף הביצים עד שמתקבלת תערובת חלקה.
• משמנים תבנית בקוטר 24 סנטימטר עם מעט חמאה ושופכים פנימה את הבלילה.
• מנענעים את התבנית כדי לייצב את פני השטח של העוגה.
• אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות משך 50 דקות.
• מוציאים את העוגה מהתנור, מצננים אותה לגמרי והופכים על גבי צלחת הגשה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים