|
|
סלסה פיקו דה גאלו |
מרכיבים :
|
1 ו-1/2 כוסות עגבניות קצוצות דק (להסיר מראש את הגרעינים מהליבה)
1/4 כוס בצל קצוץ דק
1 כף שום קצוץ דק
2 כפות כוסברה קצוצה דק
2 לימון ליים
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
•מערבבים בקערה את העגבניות עם בצל, שום, כוסברה ופלפל חריף קצוצים דק.
•
שופכים מעל מיץ משני לימוני ליים ומלח ופלפל על פי טעם.
•
מצננים משך כ-4 שעות במקרר.
•
מגישים עם נאצ'וס כמטבל, או כסלסה לבשר, עוף או דגים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|