חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
אוזני המן דבש ואגוזים
2.5 כוסות קמח
200 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
1/3 כוס סוכר
4 כפות שמנת מתוקה
2 חלמונים
1 כף קליפת תפוז מגוררת
למילוי: 150 גר' אגוזי מלך קצוצים
100 גר' צימוקים
1 כוס סוכר
1/2 כפית קינמון טחון
5 כפות דבש
• אבקת סוכר לציפוי
• שמים בקערת המיקסר את החמאה הקרה, 1/3 כוס סוכר, 2 חלמונים ו-4 כפות שמנת מתוקה.
• מפעילים את המיקסר כדקה וחצי, עד שמתקבלת תערובת אחידה צמיגית.
• מוסיפים 2 וחצי כוסות קמח וגרדת תפוז ומקציפים עוד כדקה עד שהבצק אחיד ומגובש.
• עוטפים את הבצק המוכן בניילון נצמד ושמים במקרר למשך כשעה.
• בנתיים שמים במעבד המזון את האגוזים, הצימוקים כוס סוכר, קינמון ו-5 כפות דבש.
• מעבדים את המילוי לתערובת אחידה, כ- 2 דקות.
• מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו על משטח עבודה מקומח, לעלה בעובי חצי סנטימטר.
• בעזרת כוס, קורצים עיגולים בקוטר 8 סנטימטר.
• שמים כפית מהמילוי במרכז כל עיגול, ומקפלים כמו מעטפה.
• אפשר להדביק עם מעט מים או ביצה.
• מסדרים את אוזני המן על תבנית עם ניייר אפיה.
• אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, עד שהבצק משחים מעט (כ- 20-15 דקות).
• מצננים את אוזני המן כמה דקות, וזורים מעל אבקת סוכר, בעזרת מסננת.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים