חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
צ'ורוס
100 גר' חמאה ללא מלח
1 כוס מים
2 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
2 ביצים
שמן לטיגון עמוק
1/2 כוס אבקת סוכר מנופה
• שמים בסיר 100 גר חמאה, מוסיפים כוס מים ומדליקים אש בינונית.
• מערבבים כל הזמן עד שכל החמאה נמסה, (בערך 5 דקות).
• כשכל החמאה נמסה, מכבים את האש, מוסיפים 2 כוסות קמח ו-1/2 כפית מלח ומערבבים היטב עם כף עץ עד שמקבלים בצק רבוך (הבצק מתנתק מהדפנות ומתקבל גוש סמיך ולח).
• מעבירים את הבצק לקערה, מכסים עם ניילון נצמד וממתינים 15 דקות שהבצק הרבוך יצטנן מעט.
• מוסיפים ביצה ומערבבים היטב.
• מוסיפים גם את הביצה השניה ומערבבבים היטב.
• לוקחים שקית עם פיה משוננת ויוצרים גלילים באורך 5 סנטימטר.
• במידה ואין שקית זילוף, ניתן לגלגל גלילים דקים של בצק בצורת צ'ורוס.
• מחממים סיר עם שמן עמוק ומזלפים את הצ'ורוס ישר פנימה.
• כשהצ'ורוס משחימים מעט וצפים מעל השמן (בערך 3 דקות), מוציאים אותם עם כף מחוררת לנייר סופג.
• ממתינים שהצ'ורוס יצטננו מעט ובוזקים עליהם אבקת סוכר עם מסננת קטנה.
• מגישים עם סירופ שוקולד או רוטב שוקולד בצד.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים