חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קרם אנגלז
1 מקל וניל שלם
480 גר שמנת מתוקה שמנה (כ- 30% ומעלה)
6 חלמונים
1/2 כוס סוכר
• עושים חריץ לאורך כל מקל הוניל ומכניסים אותו לתוך השמנת המתוקה.
• חולטים את השמנת המתוקה עם מקל הוניל בסיר על על אש קטנה תוך ערבוב, ומכבים מעט לפני שרותח.
• בקערה נפרדת, טורפים יחד את חלמוני הביצה עם 1/2 כוס סוכר.
• מסירים את השמנת החמה מהאש ומוציאים את מקל הוניל הצידה.
• שמים את השמנת החמה בצד 10 דקות כדי שתצטנן מעט.
• מוזגים את השמנת בצורה מדורגת מאוד לתוך תערובת החלמונים והסוכר תוך טריפה מתמדת.
• הקפידו לטרוף היטב על מנת שהרוטב לא ישבר וכדי שהשמנת לא "תבשל" את הביצים.
• מסירים ממקל הוניל את כל הגרגירים ומוסיפים אותם לרוטב.
• מחזירים את הרוטב לאש קטנה תוך ערבוב מתמיד עד שהרוטב מסמיך.
• לאחר כ- 5 עד 7 דקות, מכניסים כף פנימה, מוציאים אותה ומעבירים אצבע על הרוטב. אם הרוטב לא חוזר למקום כלומר סימן האצבע על הכף נשאר נקי, הרוטב מוכן.
• מעבירים את הרוטב למקרר ל-40 דקות.
• מוציאים מהמקרר ומשתמשים כמצע לעוגה, או בתוספת פירות או פירות יער.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים