חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
צ'ולנט בסיסי
450 גר' בשר צלי אהוב עליכם (שייטל,שפונדרה,כתף, שריר)
3 תפוחי אדמה לבנים
1/2 כוס גריסי פנינה (שעורה)
1 כוס תערובת צ'ולנט (חומוס, שעועית לבנה ושעועית שחורה)
2 כפות שמן קנולה
מלח ופלפל
•מקלפים את תפוחי האדמה, וחותכים כל תפוח לקוביות גדולות.
• שמים בתבנית עמוקה את תפוחי האדמה, ומפזרים מעליהם את תערובת הצ'ולנט.
• מוסיפים חצי כוס שעורה ומסדרים מעל את הבשר, חתוך לקוביות גדולות.
• מפזרים על כל הצ'ולנט כפית מלח, כפית פלפל ושתי כפות שמן.
• מוסיפים מים קרים לתבנית עד שהם כמעט ומכסים את המצרכים.
• מכסים את התבנית או הסיר, ומחממים על גז או בתנור על חום בינוני (160 מעלות) משך 6 עד 18 שעות, בהתאם לרצונכם.
• מערבבים מידי פעם ובודקים שלא חסרים נוזלים.
• מוציאים ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים