| 
 
 | |  | 
    
  
      
	לחץ להדפסת המתכון
		| 
                            | עוף פיקאטה | 
              | 
                    | מרכיבים : |  
                    | 
                     כמה  פרוסות חזה עוף פרוס לשניצלים
           1/2 כוס קמח חיטה מלאה 
                       1/2 כוס ציר עוף
                      
                         1/4 כוס מיץ לימון
                   
                     
                      1/4 כוס צלפים
                    
                     1/4 כוס פטרוזליה קצוצה
                 
                      
                     1 כף חמאה
                  
                     כמה כפות שמן זית
                  
                      מלח ופלפל
                     |  
                    |  |  | אופן הכנה : |  
                    | • מחממים מחבת על אש בינונית עם מעט שמן זית. •   
בוזקים על העוף מלח פלפל ומצפים אותו בקמח משני הצדדים.
 •  
צולים 3-4 דקות לכל צד ומוציאים מהאש.
 •  
מוסיפים שמן זית למחבת ומכניסים את קוביות הבצל.
 • 
מקפיצים עד הזהבה.
 •  
מוסיפים את ציר העוף ואת מיץ הלימון.
 • 
מביאים לרתיחה ומוסיפים את הצלפים ואת החמאה.
 • 
כשהחמאה נמסה, מחזירים את העוף למחבת לספיגת הטעמים, מערבבים כמה דקות, מפזרים מעל את הפטרוזליה ומוציאים מהמחבת.
 •  
מגישים את רצועות העוף פיקאטה מעל שעועית ירוקה מאודה ומעטרים בפרוסות לימון.
 •  
בתאבון.
 |  | 
 |  |   Rotev.co.il-מתכונים בוידאו | 
 
 |