חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מוקפץ תאילנדי עם נבטים
250 גר' נבטים גדולים (נבטי סויה)
3 בצל ירוק חתוכים לרצועות של 3- סנטימטר
3 כפות רוטב צדפות (יש גם כשר)
1 כף סוכר
1 כפית חומץ
1 כף שום כתוש
2 כפות שמן צמחי
1/2 כוס אגוזי קשיו (לא חובה)
• מחממים ווק או מחבת גדולה על אש גבוהה, עם 2 כפות שמן.
• כשהשמן רותח, מכניסים את השום הכתוש וצולים כ-10 שניות, עד שעולה ריח שום מהמחבת.
• מומלץ להוסיף 1/2 כוס אגוזי קשיו אך לא חובה.
• מוסיפים את הנבטים ומקפיצים כ-2 דקות.
• מוסיפים את הבצל הירוק וממשיכים להקפיץ ולערבב עוד 2 דקות.
• מוסיפים רוטב צדפות, כף סוכר, וכפית חומץ ומערבבים טוב משך 30 שניות.
• מוציאים ומגישים חם עם אורז לבן.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים