|
|
מוקפץ תאילנדי עם נבטים |
מרכיבים :
|
250 גר' נבטים גדולים (נבטי סויה)
3 בצל ירוק חתוכים לרצועות של 3- סנטימטר
1 כף סוכר
1 כפית חומץ
1 כף שום כתוש
2 כפות שמן צמחי
1/2 כוס אגוזי קשיו (לא חובה)
|
|
אופן הכנה :
|
• מחממים ווק או מחבת גדולה על אש גבוהה, עם 2 כפות שמן.
•
כשהשמן רותח, מכניסים את השום הכתוש וצולים כ-10 שניות, עד שעולה ריח שום מהמחבת.
•
מומלץ להוסיף 1/2 כוס אגוזי קשיו אך לא חובה.
•
מוסיפים את הנבטים ומקפיצים כ-2 דקות.
•
מוסיפים את הבצל הירוק וממשיכים להקפיץ ולערבב עוד 2 דקות.
•
מוסיפים רוטב צדפות, כף סוכר, וכפית חומץ ומערבבים טוב משך 30 שניות.
•
מוציאים ומגישים חם עם אורז לבן.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|