|
|
טונה ברגר ברוטב ווסאבי |
מרכיבים :
|
כ- 300 גרם טונה אדומה
2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
כפית ג'ינג'ר קצוץ
1 כף רוטב סויה תמרי
1.5 כפיות חומץ אורז
1 כפית אבקת ווסאבי
1/4 כוס מיונז קל
מיץ מחצי לימון
2 לחמניות עגולות פרוסות
שמן בוטנים
|
עלי סלט ירוקים
•
1 בצל סגול פרוס לעיגולים
•
1 אבוקדו פרוס לפרוסות דקות
|
אופן הכנה :
|
• קוצצים את הטונה במעבד המזון עד קבלת בשר דג קצוץ.
•
קולים את הלחמניות מעט בתנור.
•
מכינים את הרוטב: מערבבים יחד את המיונז, אבקת ווסאבי ומיץ לימון.
•
מכינים בכלי את בשר הטונה הקצוצה, עם הבצל הירוק, הג'ינג'ר, רוטב סויה וחומץ אורז.
•
לשים את הדגים היטב ביד.
•
צרים שני המבורגרים, מושחים בשמן בוטנים ומניחים על מחבת שחומם מראש למשך 2-3 דקות מכל צד.
•
מורחים את הלחמניות הקלויות, ברוטב מיונז ווסאבי, מניחים מעל את ההמבורגר, מעט עלים ירוקים, בצל סגול ואבוקדו.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|