חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

פסטה

שם לועזי : Pasta

פסטה פסטה הוא השם האיטלקי לאיטריות. השם פסטה גזור מ"בצק" באיטלקית, שכן הפסטה עשויה מחתיכות בצק עשוי מקמחים שונים (לרוב חיטת דורום או סמולינה) שנלושו עם מים ולעיתים אף ביצים, יובשו, ובושלו במים רותחים לפני ההגשה. מקורן של האטריות אינו ידוע אם כי עדויות על הכנה ומאכל איטריות, קיימות עוד מלפנה"ס הן באירופה והן בסין, שם נהגו להכין את הנודלס מקמחים שונים כמו קמח אורז, שעועית וביצים. הפסטה והנודלס מקובלים היום בעולם כולו ובאיטליה נמצא שפע רב של סוגי אטריות ופסטה ממולאים, מגולגלים ומסולסלים. בין סוגי הפסטות השונים נמצא את הפסטות הדקות כמו ספגטי ואטריות ביצים, פסטות מעוצבות כמו פוזילי, צדפות ופנה, ופסטות ממולאות כמו רביולי, קנלוני ולזניה.
שמות נוספים : איטריות, נודלס



מתכונים ומידע נוסף:
בצק פסטה אמיתי
פסטה שמנת עם סלמון מעושן



חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים