חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

ערמונים

שם לועזי : Chestnut

ערמונים ערמונים הם פרי עץ הערמון, עץ נשיר גבוה שמוצאו בטורקיה ודרום אירופה, ורק חלק מזניו מיועדים למאכל. עדויות ראשונות על השימוש בערמונים למאכל, מגיעות עד רומא העתיקה, וידוע כי נזירים באירופה, נהגו לגדל עצי ערמונים, בחצרות הכנסיות. פרי הערמון האכיל, מגיע עטוף בתרמיל קוצני, וכשיר למאכל רק לאחר קלייה, שימור, עיבוד לממרח סירופ או טחינה למאין קמח דמוי פולנטה. טעמו של הערמון מתקתק ומרקמו מזכיר תפוח אדמה. הערמונים שונים מרוב האגוזים בשל אחוז השומן הנמוך ואחוז הפחמימות הגבוה (מעל 80%), לכן הם מומלצים כחיזוק אנרגיה לגוף אחרי אימון או כתוסף לדיאטה דלת שומן. בנוסף הם מכילים אחוז גבוה של ויטמין C, ויטמין B6, חומסה פולית וסידן, ועל כן הם מומלצים מאוד לנשים בכל גיל.
שמות נוספים : Sweet Chestnut , Marron






חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה