חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

מרשמלו

שם לועזי : Marshmallow

מרשמלו מרשמלו הוא ממתק במרקם ספוגי המזכיר בצורתו כדורי צמר גפן לבנים או בצבעי פסטל עדינים. המרשמלו מורכב מסוכר או מסירופ תירס, חלבון ביצה מוקצף, גומי ערבי צבעי מאכל, חומרי טעם, ותמצית משורש צמח החוטמית שמקורו באסיה, הנקרא באנגלית מרשמלו -ומכאן שמו. צמח החוטמית נמצא בשימוש עוד מימי מצרים העתיקה שם ערבבו אותו עם דבש כתרופה לגרון כואב ומחלות מעיים, והוא נחשב מעדן שיועד לבני המלוכה בלבד. בשל העלות הגבוהה של תמצית המרשלמו, הוא נחשב יוקרתי גם כשהיגר לאירופה, שם ערבבו אותו עם קצף ביצה וסוכר למעדן קצפת ספוגי. ביצור התעשייתי כיום, מוחלף שורש המרשמלו בג'לטין (המופק מעצמות מהחי ואינו מתאים לצמחונים) או באגר (המופק מאצות ים). את ממתקי המרשלו אפשר לאכול טבעיים, להמיס בתוך קרם שוקולד, להטביע בשוקו חם או לצלות באח או על שיפוד במדורה. בנוסף ניתן למצוא בארצות הברית ממרח מרשלו מתוק למריחה. המרשמלו גם משמש לקישוט עוגות והוא מרכיב חשוב בגלידת רוקי רוד אמריקאית שהיא גלידה מעורבת עם חתיכות שוקולד, אגוזים, פרות ומרשלמו.
שמות נוספים : Marsh Mallow,marshmellow,מרשמלאו



מתכונים ומידע נוסף:
פאדג' שוקולד ללא אפייה
משקה קקאו חם



חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה