חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

טורטייה

שם לועזי : Tortilla

טורטייה טורטייה או "עוגה קטנה" בספרדית, הוא כינוי המתייחס למספר מאכלים הפופולרים בארצות דוברות ספרדית. בספרד, דרום אמריקה קובה ופוארטו ריקו, טורטייה הוא כינוי לחביתה עבה במיוחד עם בצל, תפוחי אדמה ושאר ירקות. הגרסה המוכרת יותר לטורטייה, היא הגרסה המקסיקנית, של לחם דקיק ושטוח המיוצר מקמח תירס או קמח חיטה. טורטיית הבצק, פופולרית כיום מאוד במרכז אמריקה, אירופה והמזרח, בעקבות הגידול בביקוש לאוכל מקסיקני. השימושים מקובלים לטורטייה במקסיקו הם טאקו (טורטייה מקופלת לחצי וממולאת) בוריטו (טורטייה מגולגלת עם מילוי), אנצ'ילדה (טורטייה ממולאת עם רוטב מעל) קסדייה (טורטייה קלויה עם גבינה), טאמלס (טורטייה עטופה בעלי תירס ומאודה בסיר) ונאצ'וס, חטיפי טורטייה משולשים אפויים או מטוגנים).




מתכונים ומידע נוסף:
מתכון טורטייה תוצרת בית
מתכון קסדייה עוף



חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה