חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

גנאש

שם לועזי : Ganache

גנאש גנאש הוא קרם שוקולד מעורב בשמנת שמקורותיו במאה ה-19 ומשמעותו בצרפתית "פימה". על אף שהצרפתים הם אלו שנתנו לו את שמו, יש הסבורים כי המקור האמיתי שלו בשוויץ - ארץ השוקולד. הגנאש נקרא גם "קרם פריזיאן", ומשמש לעיטור, ציפוי ומילוי עוגות ומיני מאפה, כמו טראפלס, פאד'ג ופטיפורים. הוא נחשב לאחד מרטבי הבסיס המתוקים, המוכרים ביותר בעולם, ונוהגים להעשירו בטעמים שונים כמו ליקרים, נוגט, פירות, וניל ותבלינים. מתכון בסיסי לרוטב גנאש: מחממים כוס שמנת מתוקה על האש, מביאים לרתיחה ומכבים את האש. מוסיפים פנימה תוך ערבוב כוס פתיתי שוקולד מריר. מצננים ומשתמשים לציפוי עוגות, מילוי ועוד.
שמות נוספים : קרם פריזיאן, גאנאש, Ganache



מתכונים ומידע נוסף:
פרלינים משוקולד
עוגת שוקולד לחה



חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה