חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

גבינת פרובולונה

שם לועזי : Provolone Cheese

גבינת פרובולונה גבינת הפרובולונה היא גבינה איטלקית חצי קשה בטעם פיקנטי, המיוצרת מחלב פרות מלא וארוזה בצורת אגס או נקניק. כאשר הגבינה מיושנת מעל 4 חודשים, היא תקבל לרוב תוספת של אנזים הנקרא ליפאז ומיוצר מחלב עיזים- וטעמה יהיה עוקצני במיוחד וכך גם שמה: Provolone Piccante. מאידך, גבינה שלא יושנה זמן רב תהיה בטעמים עדינים יותר ואז היא תיקרא פרובלונה מתוקה או Provolone Dolce. ניתן להשיג גבינת פרובולונה במעדניות כגבינה מעושנת או בגרסה ללא עישון, ובארץ הגירסה המקומית של תנובה נקראת גבינת בשן.
שמות נוספים : פרובולונה ואל פדאנה, Provolone Valpadana



מתכונים ומידע נוסף:
כריך בסגנון איטלקי




חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה