חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

גבינת גרוייר

שם לועזי : Gruyère Cheese

גבינת גרוייר גבינת הגרוייר היא גבינה צהובה קשה מחלב בקר, שמקורה במאה ה- 12 בכפר גרוייר שבשוויץ. היא נחשבת גבינה חריפה בעלת מתיקות עדינה, נמכרת בגלגלים גדולים ומתיישנת משך 5 חודשים עד מספר שנים. גבינת גרוייר לא מיושנת, תהייה רכה ובהירה יותר, ובעלת טעם עדין בניגוד לחריפות של הגרוייר שיושנה מעל 8 חודשים. גבינת הגרוייר מקובלת ואהובה מאוד באגן הים התיכון ומופקת במקומות רבים כמו יוון וצרפת שם היא מיוצרת עם חורים. הגרוייר נחשבת לגבינה שנמסה היטב ומקובל להשתמש בה בקישים פסטות ומאפים, והיא אף מהווה מרכיב מרכזי בפונדו גבינות שוויצרי מסורתי.




מתכונים ומידע נוסף:
מתכון מיני מאפים - גבינה עם טימין
מתכון טמאלס מקסיקני



חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה