חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

גבינת ברי

שם לועזי : Brie Ceese

גבינת ברי גבינת ברי היא גבינה שמקורה במחוז סן ומארן במרכז צרפת ויוצרה לראשונה כבר במאה השמינית. הברי בדומה לקממבר (שהומצאה כמה עשורים אחריה) עטופה בציפוי עובש בהיר ורכה כמעט נוזלית במרכז. תהליך ההבשלה שלה אורך כ-3 עד 4 שבועות. בניגוד לקממבר, הכיכרות של הברי הן גדולות יותר ולכן מושפעות פחות מהעובש שעוטף אותן. הברי עשויה מחלב פרה לא מפוסטר והיא עשירה בחלבונים אך מכילה עד 60 אחוזי שומן וכולסטרול. נהוג לאכול אותה על מגש גבינות לצד קרקרים ויין, אך בשל המרקם הנוזלי שלה, נוהגים גם לעטוף אותה בבצק או לטגן אותה בציפוי פירורי לחם.




מתכונים ומידע נוסף:
גבינת ברי בבצק עלים
סופלה גבינות



חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה