חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

בצל שאלוט

שם לועזי : Shallot Onion

בצל שאלוט בצלי שאלוט הם בצלים קטנים בעלי גוון סגלגל וטעמם מהווה מאין שילוב בין טעמי הבצל לטעמי השום (יש יגידו שהם משלבים את הטוב מכל העולמות...). על אף שבצלי השאלוט נחשבים למצרך מוביל במטבחים רבים ברחבי העולם, מקורם דווקא בישראל בנגב המערבי. השם שאלוט- הונחל על ידי היוונים שהאמינו שמקור הבצל בעיר אשקלון ולכן הם נקראים גם בצלי אשקלון. הרומאים שהגיעו לארץ הפיצו את בצלצלי השאלוט בכל העולם וגם היום רוב הרטבים האיטלקים מבוססים על בצלי שאלוט קצוצים דק ולא על בצל לבן או סגול.
שמות נוספים : Allium ascalonicum, בצל שלוט



מתכונים ומידע נוסף:
מתכון טורטליני ברוטב וודקה
מתכון מרק גרגר נחלים



חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה