חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

אוסובוקו

שם לועזי : Ossobuco

אוסובוקו אוסובוקו הוא תבשיל קדירה איטלקי טיפוסי, המורכב משוקי עגל עם עצם, המתבשלים ביין משך זמן ממושך. פירוש השם אוסו בוקו הוא עצם חלולה ויש הקוראים לו אוסובוקו מילנזה, על שום מוצאו מהעיר מילאנו. בגרסה הקלאסית לאוסובוקו, משתמשים לרוב בשוק בקר, שנחתכה לפרוסות עבות עם הבשר עליהן. את הפרוסות משחימים בטיגון ואח"כ מבשלים ביין לבן עם מכסה סגור, על אש נמוכה, משך זמן ממושך. במהלך הבישול, מח העצם והג'לטין, משתחררים מהעצמות, מעשירים את טעמי הבשר ומעבים את התבשיל. מנת האוסובוקו, מוגשת מסורתית עם רוטב גרמולטה שעשוי משום, פטרוזילה וגרדת קליפת לימון. בגרסה העכשווית של האוסובוקו, רוטב הגרמולטה מפנה את מקומו לתוספת של עגבניות, גזר, סלרי, בצל ועשבי תיבול, ומוגש עם ריזוטו מילנזה. (ריזוטו נוסח מילאנו).
שמות נוספים : אוסובוקו מילנזה, Osso buco



מתכונים ומידע נוסף:
מתכון אוסובוקו עגל
מתכון גרמולטה - רוטב פטרוזיליה ולימון



חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה