חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

אונטר ריב

שם לועזי : Chuck

אונטר ריב האונטר ריב או קשת בעברית ממוקם מתחת לצלעות הפרה בין נתח הצוואר לאנטריקוט ומעל הכתף. בארצות הברית קוראים לו צ'אק או צ'אק רוסט (לא להתבלבל עם נתח בשר הצ'אך שאנו מכירים בארץ שמגיע מהירך), ונוהגים לחלק אותו למספר חלקים. הנתח שקרוב לאנטריקוט הוא המשובח ביותר ומתאים לסטייקים שיפודים או בשר מוקפץ, החלק שסמוך לצוואר, הוא סיבי מעט, מתאים מאוד לגולש או צלי ומזכיר במרקמו את צלי הכתף אך עסיסי ממנו. החלק שיושב על הכתף נקרא Chuck Roast, הוא חלק שטוח ומשויש בעובי של 3-4 סנטימטר והוא משמש כנתח מוביל ברוב מנות הצלי המוכרות. מאזור הכתף חותכים גם את ה-7 bone steak שהוא נתח שטוח ועבה בצורת 7 המכיל עצם מהכתף ומשמש לצלייה על גריל ולצלי. כל חלקי האונטר ריב מתאימים מאוד לבשר טחון בגלל השומן והטעם הבשרי העמוק ומשמשים להכנת המבורגרים קציצות ונקניקיות.
שמות נוספים : קשת, אונטריב,Chuck Roast, 7 bone steak






חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה