נשלח בתאריך: 06 ינואר 2009 בשעה 9:21 | | IP רשוּם
|
|
|
|
הרוטב המושלם לבשר, דגים או עוף על האש:
חומרים:
צרור פטרוזיליה
ראש עד ראש וחצי שום
2 כפיות מלח
כפית סוכר
כפית פפריקה
קורט צ'ילי אדום
כוס וחצי חומץ רגיל
3/4 כוס מים
פלפל שחור
3 עלי דפנה
3 גרגירי פלפל אנגלי
אופן ההכנה:
קוצצים את הפטרוזיליה גס
כותשים מעליה שום טרי.
מחממים סיר ומביאים לרתיחה את החומץ עם המים והתבלינים.
מכבים את האש ומצננים לחמש דקות. מוזגים מעל השום והפטרוזיליה. טועמים ומתקנים טעם. הנוזל צריך לכסות את הפטרוזליה והשום לחלוטין עם מעט עודף.
שומרים במקרר עד חצי שנה.
בתאבון!
נערך על ידי יוגורט - 06 ינואר 2009 בשעה 9:43
__________________ יוגורט
|