נשלח בתאריך: 05 דצמבר 2008 בשעה 10:54 | | IP רשוּם
|
|
|
|
מתכון לביבות
תפו"א (לאטקעס)
חומרים :
קילו גרם תפוחי אדמה
3 ביצים
1 כף מלח
פלפל שחור לפי
טעם
שמן קנולה
לטיגון
תוספות אפשריות:
קורט אגוז מוסקט.
מעט שום ופטרוזליה (לחובבי הג'אנר)
מעט צנוברים למי שמחפש הידור.
אופן ההכנה:
לקלף את תפוחי האדמה,
ולרסק עם פומפייה גסה. להוסיף
את שאר החומרים ולערבב היטב. אם יש יותר מדי נוזלים- לסנן החוצה.
לחמם שמן בגובה 2 עד 3
סנטימטר במחבת, ליצור לביבות ולהחליק לתוך השמן הרותח.
כשרואים שהשוליים משחימים מלמטה (כ-4-5 דקות) להפוך לצד השני עד השחמה
מלאה.
ניתן להגיש עם שמנת חמוצה או יוגורט בטעמים.
בתאבון.
נערך על ידי rotev - 05 דצמבר 2008 בשעה 10:56
|