פורום בישול




רוטב מתכונים - לדף הראשי     מאכלים לשבועות 2016

  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות

פורום בישול מתכונים ועוד.....
 פורום בישול : פורום בישול מתכונים ועוד.....
נושא

נושא: פסטרמה בייתי יוצאת לי יבשה

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
ydyehuda
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 13 יולי 2009
מדינה: ישראל
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 2
נשלח בתאריך: 13 יולי 2009 בשעה 2:28 | IP רשוּם
ציטוט ydyehuda

שלום

 

אני עושה פסטרמה בבית והטעם גן-עדן אך יש טענות שהיא יבשה מדי. כיצד, ללא הכנסת חומרים זרים, אני מצליח לגרום לה להיות רכה יותר.

עד היום עשיתי פסטרמה רק מבשר הודו.

 

בתודה, יהודה

חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של ydyehuda חפש הודעות אחרות של ydyehuda
 
יוגורט
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 08 דצמבר 2008
מדינה: ישראל
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 7
נשלח בתאריך: 14 יולי 2009 בשעה 8:31 | IP רשוּם
ציטוט יוגורט


מתכון מעולה מתוך בלוג "הפתעות" בתפוז.
http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1122398

ההשרייה המוקדמת, תמנע את ההתייבשות שאתה מדבר עליה.
בהצלחה!

מצרכים:
1 חזה הודו מופרד לשניים
מלח גס
מים
3 כפות דבש
4 כפות שום כתוש
1-2 כפיות פפריקה מתוקה/חריפה
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
 
הוראות הכנה:
לשטוף טוב את הבשר, להכניס לקערה עם 2-3 כפות של מלח גס ולכסות במים קרים. לכסות בנילון נצמד ולשמור במקרר ללילה לפחות.
להדליק תנור על  250 מעלות צלזיוס
לשטוף מהמים ולנגב.
לערבב את חומרי התיבול ולטעום. אפשר כמובן לתבל אחרת לפי טעמכם (רוטב טריאקי הולך מצויין)
למרוח את הבשר מכל צדדיו ברוטב ולהניח בתבנית.
לכסות את התבנית במכסה או בנייר אלומיניום ולאפות כחצי שעה עד 40 דקות. בעשר הדקות האחרונות של האפיה להסיר את הכיסוי.
לבדוק שמוכן על ידי חיתוך קטן במרכז.
בתאבון.
 
 



נערך על ידי יוגורט - 14 יולי 2009 בשעה 8:31


__________________
יוגורט
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של יוגורט חפש הודעות אחרות של יוגורט
 
ydyehuda
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 13 יולי 2009
מדינה: ישראל
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 2
נשלח בתאריך: 14 יולי 2009 בשעה 8:39 | IP רשוּם
ציטוט ydyehuda

זה בדיוק המתכון והבשר מושרה כבהוראות :-(

 

תודה בכל מקרה, יהודה

חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של ydyehuda חפש הודעות אחרות של ydyehuda
 

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה


Web Wiz Heb - מערכת פורומים בעברית גרסה 1.25
תרגום עברי באדיבות K קידום אתרים
Powered by Web Wiz Forums version 7.96
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide


העמוד הזה נוצר וחושב תוך 0.0780 שניות.



Rotev רוטב   מתכונים דיאטטים   מתכוני סלטים   מתכוני ירקות   מתכוני דגים   מתכוני קינוחים   מתכוני רטבים   מתכוני עוף   מתכונים לשבועות   מתכונים לראש השנה   מתכונים לפסח
פורום בישול   מתכונים לחג   מתכונים קלים להכנה   מדריך אוכל ובישול   מדריך אתרי בישול   מדריך מסעדות   טיפים לבישול   מילון אוכל   רוטב בתפוז   מתכונים בפייסבוק