נשלח בתאריך: 14 יולי 2009 בשעה 8:31 | | IP רשוּם
|
|
|
|
מתכון מעולה מתוך בלוג "הפתעות" בתפוז. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1122398
ההשרייה המוקדמת, תמנע את ההתייבשות שאתה מדבר עליה. בהצלחה!
מצרכים:
1 חזה הודו מופרד לשניים מלח גס מים 3 כפות דבש 4 כפות שום כתוש 1-2 כפיות פפריקה מתוקה/חריפה 1 כפית פלפל שחור גרוס 1 כפית מלח הוראות הכנה: לשטוף טוב את הבשר, להכניס לקערה עם 2-3 כפות של מלח גס ולכסות במים קרים. לכסות בנילון נצמד ולשמור במקרר ללילה לפחות. להדליק תנור על 250 מעלות צלזיוס לשטוף מהמים ולנגב. לערבב את חומרי התיבול ולטעום. אפשר כמובן לתבל אחרת לפי טעמכם (רוטב טריאקי הולך מצויין) למרוח את הבשר מכל צדדיו ברוטב ולהניח בתבנית. לכסות את התבנית במכסה או בנייר אלומיניום ולאפות כחצי שעה עד 40 דקות. בעשר הדקות האחרונות של האפיה להסיר את הכיסוי. לבדוק שמוכן על ידי חיתוך קטן במרכז. בתאבון.
נערך על ידי יוגורט - 14 יולי 2009 בשעה 8:31
__________________ יוגורט
|