נשלח בתאריך: 17 פברואר 2009 בשעה 3:33 | | IP רשוּם
|
|
|
|
המצרכים: 3 כוסות קמח 200 גרם חמאה רכה 1 שקית אבקת אפייה 1 ביצה 3 כפות מיץ תפוזים חבילת ממרח תמרים כ-150 גרם אגוזים טחונים קינמון להגשה- אבקת סוכר
אופן ההכנה: מחממים את התנור לחום בינוני. מניחים את הקמח בקערה. מוסיפים את החמאה, הסוכר, אבקת האפייה, המיץ והביצה. לשים היטב עד שנוצר בצק חלק ואחיד. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים. מרדדים כל חלק לעלה בעובי של כ- ½ ס"מ. מורחים בנדיבות ממרח התמרים על כל עלה ומפזרים את האגוזים והקינמון מעל. מגלגלים לרולדה ומניחים בתבנית אינגלייש קייק משומנת קלות. אופים בתנור כ- 25 דקות או עד שהרולדה מקבלת צבע זהוב. מוציאים מהתנור ומניחים לרולדות להתקרר. חותכים, ומפזרים אבקת סוכר.
עוגיות תמרים ואגוזים: http://www.matkontov.co.il/html/recipes/sweets/cookies_date. html
|