נשלח בתאריך: 05 פברואר 2009 בשעה 8:53 | | IP רשוּם
|
|
|
|
קומפוט! (לפתן פרות יבשים לחג)
מצרכים:
2 כוסות פרות יבשים כמו תאנים, תמרים, צימוקים ומשמשים
2 כוסות פרות טריים כמו תפוחים, אגסים ואפרסמון
כוס סוכר
מקל קינמון
כף מיץ לימון
לחובבי ציפורן- 2 מקלות
5 ליטר מים או 4 ליטר ובקבוק יין מתוק.
אופן ההכנה:
למלא את הסיר במים או מים ויין, להוסיף סוכר. להוסיף פרות יבשים ולהביא לרתיחה.
להוריד את האש ולהוסיף את הפרות הטריים.
לבשל עוד 20 דקות עד שהפרות רכים.
לצנן ולהגיש קר.
|