פורום בישול




רוטב מתכונים - לדף הראשי     מאכלים לשבועות 2016

  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות

פורום בישול מתכונים ועוד.....
 פורום בישול : פורום בישול מתכונים ועוד.....
נושא

נושא: מתכון לשון בקר לחגים

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
אירנה
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 24 ספטמבר 2008
מדינה: ישראל
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 3
נשלח בתאריך: 08 דצמבר 2008 בשעה 6:46 | IP רשוּם
ציטוט אירנה

 

לשון בקר ביין

חומרים
2
יחידות לשון
1
עגבנייה  חתוכה לקוביות
1
בצל  פרוס לטבעות
1
גזר חתוך לעיגולים
2
כוסות יין אדום
5
כפות סויה
3
ענפי מרווה וטימין


לרוטב:
1
כוס ציר בקר
חצי מקל קינמון
1 בצל קצוץ דק
1 שורש סלרי קצוץ
2
עגבניות מרוסקות ללא קליפה
2
שיני שום פרוסות
3 עלי מרווה
2 כפות רוטב סויה
1 כף סוכר
מעט פלפל

אופן הכנה:
מכניסים את שני הנתחים לסיר גדול ומוסיפים ליטר מים,  רוטב סויה, יין אדום, עגבניה , בצל וגזר חתוכים גס עם 3 ענפי מרווה וטימין. מביאים לרתיחה ומורידים לאש בינונית. מבשלים כשעתיים וחצי. מסירים מעל את הקצף שנוצר.
מצננים את הלשונות ומקלפים את הקרום הגס שעוטף את אותם. פורסים לפרוסות בעבי סנטימטר.
מעבירים את כל חומרי הרוטב לסיר. מצמצמים יחד עם פרוסות הלשון במשך 15 דקות על אש נמוכה עד שמתקבל רוטב סמיך. מניחים את פרוסות ומעליהן יוצקים רוטב ומגישים. אפשר לעטר בענף טימין.

 



__________________
אירנה סוורסקי
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של אירנה חפש הודעות אחרות של אירנה
 
יואלדנן
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל


הצטרף / הצטרפה: 11 ינואר 2012
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 3
נשלח בתאריך: 11 ינואר 2012 בשעה 12:04 | IP רשוּם
ציטוט יואלדנן

וואו נשמע מעולה! אני מאוד רוצה להתחיל לבשל יותר, לא מזמן
עשינו מטבח חדש בבית, ועלה לי הרבה מאוד כסף לשלם לחברת
מטבחים על המטבח המושלם שיצא, אני לא רוצה שזה יתבזבז לי.



----------------------------------------------------------
מצרף לכם קישורים לחברות שעבדתי איתן, מאוד מומלצות!
מטבח

נערך על ידי יואלדנן - 18 נובמבר 2013 בשעה 1:30
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של יואלדנן חפש הודעות אחרות של יואלדנן
 
יונית75
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 25 ינואר 2012
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 2
נשלח בתאריך: 25 ינואר 2012 בשעה 12:23 | IP רשוּם
ציטוט יונית75

יפה
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של יונית75 חפש הודעות אחרות של יונית75
 
kinneretova
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל


הצטרף / הצטרפה: 19 פברואר 2012
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 1
נשלח בתאריך: 19 פברואר 2012 בשעה 3:36 | IP רשוּם
ציטוט kinneretova

האם ענפי המרווה והטימין צריכים להיות טריים?
או שאפשר גם באבקה?

ובכלל, אילו עצי תבלין כדי לשתול בגינה? אני בדיוק מקימה
עכשיו גינה חדשה לבית.

תודה!

__________________
הקמת גינות
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של kinneretova חפש הודעות אחרות של kinneretova
 
rotev
ניהול פורום
ניהול פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 01 אוקטובר 2003
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 230
נשלח בתאריך: 20 פברואר 2012 בשעה 12:49 | IP רשוּם
ציטוט rotev

גינת צמחי תבלין זה הכי פשוט וכיף שיש. אפשר להסתפק גם בעציצים למי שאין גינה. מומלץ לשתול טימין, מרווה, לימונית, בזיל ונענע. הרוזמרין הוא שיח גדול ותמיד אפשר למצוא אותו בגינות ציבוריות ולקחת משם.Wink
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של rotev חפש הודעות אחרות של rotev בקר בדף הבית של rotev
 

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה


Web Wiz Heb - מערכת פורומים בעברית גרסה 1.25
תרגום עברי באדיבות K קידום אתרים
Powered by Web Wiz Forums version 7.96
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide


העמוד הזה נוצר וחושב תוך 0.0625 שניות.



Rotev רוטב   מתכונים דיאטטים   מתכוני סלטים   מתכוני ירקות   מתכוני דגים   מתכוני קינוחים   מתכוני רטבים   מתכוני עוף   מתכונים לשבועות   מתכונים לראש השנה   מתכונים לפסח
פורום בישול   מתכונים לחג   מתכונים קלים להכנה   מדריך אוכל ובישול   מדריך אתרי בישול   מדריך מסעדות   טיפים לבישול   מילון אוכל   רוטב בתפוז   מתכונים בפייסבוק