נשלח בתאריך: 05 דצמבר 2008 בשעה 10:52 | | IP רשוּם
|
|
|
|
סופגניות קלאסיות
חומרים:
5 כוסות קמח
1/2 כוס שמן קנולה
2 שקיות סוכר וניל
1/2 כוס סוכר רגיל
כוס וחצי מים פושרים
50 גר' שמרים
3 ביצים
קורט מלח
ריבה לטעמכים
אופן ההכנה:
ממיסים את השמרים בכוס וחצי מים ומשהים לכמה דקות.
מכניסים את הקמח לקערה, יוצרים בור במרכז ושופכים לתוכו את השמרים.
ממתינים עד שהשמרים יתפחו, ואז מערבבים יחד עם כל החומרים (למעט הריבה)
ולשים לבצק. אחיד.
מניחים במקום חמים לשעה. כשהבצק תופח, מרדדים לשני עלים בעבי סנטימטר.
חותכים עיגולים עם כוס, מניחים ריבה במרכז העיגול וסוגרים עיגול בצק מעל באמצעות
מעט מים.
מניחים לתפוח עוד שעה במקום חמים, ומטגנים בשמן רותח עמוק עד הזהבה.
נערך על ידי rotev - 05 דצמבר 2008 בשעה 10:52
|