פורום בישול




רוטב מתכונים - לדף הראשי     מאכלים לשבועות 2016

  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות

פורום בישול מתכונים ועוד.....
 פורום בישול : פורום בישול מתכונים ועוד.....
נושא

נושא: עוגת מוס גבינה ומילקי

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
תמרה
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 24 ספטמבר 2008
מדינה: ישראל
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 13
נשלח בתאריך: 05 אוקטובר 2008 בשעה 9:23 | IP רשוּם
ציטוט תמרה

 

עוגה חמודה וקלה להכנה:

 

עוגת מוס גבינה ומילקי

 

חומרים (לתבנית קפיצית מס' 26):

ביסקוויטי פתי בר של עלית או בסיס עוגת תופין אפויה.

1 כוס שוקו יוטבתה

250 גרם גבינת סקי 5% או 9% של שטראוס

4 גביעי מילקי של שטראוס

1 שקית ג'לטין 14 גרם

1/3 כוס מים רותחים

2 מכלי שמנת מתוקה להקפצה

½ כוס סוכר

לקישוט:

גביע מעדן שטראוס בטעם שוקולד

 

אופן ההכנה:

1)      טובלים ביסקוויטים ומפזרים בתחתית התבנית או מרפדים תבנית עם עוגת תופין.

2)      בקערה רחבה מערבבים את גבינת הסקי והמילקי. טורפים בכוס את הג'לטין עם המים החמים ומבליעים לתוך בלילת הסקי והמילקי.

3)      מקפיצים במערבל חשמלי את הקצפת עם אבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.

4)      מקפלים אותה אל הבלילה עד לקבלת עיסה אוורירית.

5)      יוצקים לתבנית ומחליקים את פני העיסה. מעליה מזליפים זרזיפים של מעדן שטראוס. מכסים ברדיד אלומניום ושומרים במקרר כ-3 שעות לפני ההגשה.

 

זמן הכנה: 15 דקות, זמן הקרשה: 3 שעות

 

הערה: להגשת המנה כמוס בקעריות במקום כעוגה, יש להכין את השלבים 2, 3, 4 לצקת את הבלילה האוורירית לתוך הקעריות ולעטר בתלוליות מעדן שוקולד או לפזר שוקולד מגורר.

 



__________________
תמרה ב.
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של תמרה חפש הודעות אחרות של תמרה
 
ברוקלי
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 23 ספטמבר 2008
מדינה: אוסטרליה
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 10
נשלח בתאריך: 18 נובמבר 2008 בשעה 10:39 | IP רשוּם
ציטוט ברוקלי

 

עוגה מצויינת- עדיף להגיש בקערות מוס כי אחרת היא מתפזרת.

תודה רבה!Big smile



__________________
ברוקלי
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של ברוקלי חפש הודעות אחרות של ברוקלי
 

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה


Web Wiz Heb - מערכת פורומים בעברית גרסה 1.25
תרגום עברי באדיבות K קידום אתרים
Powered by Web Wiz Forums version 7.96
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide


העמוד הזה נוצר וחושב תוך 0.0625 שניות.



Rotev רוטב   מתכונים דיאטטים   מתכוני סלטים   מתכוני ירקות   מתכוני דגים   מתכוני קינוחים   מתכוני רטבים   מתכוני עוף   מתכונים לשבועות   מתכונים לראש השנה   מתכונים לפסח
פורום בישול   מתכונים לחג   מתכונים קלים להכנה   מדריך אוכל ובישול   מדריך אתרי בישול   מדריך מסעדות   טיפים לבישול   מילון אוכל   רוטב בתפוז   מתכונים בפייסבוק