פורום בישול




רוטב מתכונים - לדף הראשי     מאכלים לשבועות 2016

  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות

פורום בישול מתכונים ועוד.....
 פורום בישול : פורום בישול מתכונים ועוד.....
נושא

נושא: שאלה חשובה לראש השנה

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
תמרה
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 24 ספטמבר 2008
מדינה: ישראל
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 13
נשלח בתאריך: 24 ספטמבר 2008 בשעה 9:22 | IP רשוּם
ציטוט תמרה

 

שלום לכולם, האם למשהו יש מתכון לגפילטה פיש בנוסח הפולני (מתקתק)?

כל מה שראיתי באינטרנט מורכב מאוד להכנה ואני לא בשלנית גדולה...

HELP!!!!Angry

תודה



__________________
תמרה ב.
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של תמרה חפש הודעות אחרות של תמרה
 
ליצ'י
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 19 ספטמבר 2008
מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 3
נשלח בתאריך: 28 ספטמבר 2008 בשעה 4:14 | IP רשוּם
ציטוט ליצ'י

גפילטע פיש קלאסי

מרכיבים:
5 ביצים מס' 1
100 גרם קמח מצה
100 גרם סוכר (או פחות לפי הטעם)
40 גרם מלח
1 כפית פלפל לבן
1 ק"ג דג קרפיון טחון פעמיים (לא הטחון המוכן)
½ ק"ג בצל טחון (המשקל לאחר שנח במסננת כחצי שעה)


5 גזרים קלופים שלמים
2 בצל שלם

אופן הכנה:
מערבבים את כל המרכיבים (למעט הגזרים והבצל) היטב אפשר גם במיקסר עם מוט הלישה במהירות נמוכה.מניחים לתערובת לנוח כחצי שעה במקרר.

בינתיים מרתיחים מים בסיר בעל הקוטר הרחב ביותר שיש (של כ- 25 ליטר או יותר), ומוסיפים את הגזרים והבצל.

מוציאים את התערובת מן המקרר (במידה והתערובת רכה מדי יש להוסיף עוד קמח מצה ולחכות שוב) מידת הרכות של התערובת תלויה בטעם אישי, ככל שהתערובת רכה יותר קציצות הדג יצאו רכות יותר.בכל מקרה על התערובת להיות במידת קשיות מינימלית שתאפשר הכנת הקציצות.

מוצאים את הבצל והגזר ושומרים בצד לעיטור, (אם שוכחים את הגזר הקציצות יצאו כתומות).

צרים את הקציצות בידים רטובות ומכניסים לתוך המים שרתחו. בתחילה מבשלים קציצה אחת בלבד מוצאים אותה ומקררים מעט על מנת לוודא שהטעמים מתאימים(יותר מלוח, יותר מפולפל, או יותר מתוק).

מטילים את הקציצות (על הקציצות להיות מונחות בחופשיות בסיר עד כדי שני שליש מגובה הסיר, והמים עד שפתו), סוגרים את הסיר ומבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה. (לא זורקים את מי הבישול).

מקררים הקציצות לחלוטין ומעבירים לתבנית שטוחה.

לציר הדגים:
במים שנותרו מבישול הדגים מכניסים מספר ראשי דגים, וממשיכים לבשל כשעה נוספת, מסננים ומקררים.

בהצלחה

שנה טובה ומתוקה!

חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של ליצ'י חפש הודעות אחרות של ליצ'י
 
תמרה
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 24 ספטמבר 2008
מדינה: ישראל
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 13
נשלח בתאריך: 28 ספטמבר 2008 בשעה 4:24 | IP רשוּם
ציטוט תמרה

 

תודה רבה רבה!

זה נראה קצת מורכב, אתחיל בהכנות כבר היום!

שוב תודה וחג שמח.Clap



__________________
תמרה ב.
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של תמרה חפש הודעות אחרות של תמרה
 

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה


Web Wiz Heb - מערכת פורומים בעברית גרסה 1.25
תרגום עברי באדיבות K קידום אתרים
Powered by Web Wiz Forums version 7.96
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide


העמוד הזה נוצר וחושב תוך 0.0625 שניות.



Rotev רוטב   מתכונים דיאטטים   מתכוני סלטים   מתכוני ירקות   מתכוני דגים   מתכוני קינוחים   מתכוני רטבים   מתכוני עוף   מתכונים לשבועות   מתכונים לראש השנה   מתכונים לפסח
פורום בישול   מתכונים לחג   מתכונים קלים להכנה   מדריך אוכל ובישול   מדריך אתרי בישול   מדריך מסעדות   טיפים לבישול   מילון אוכל   רוטב בתפוז   מתכונים בפייסבוק