נשלח בתאריך: 23 ספטמבר 2008 בשעה 10:14 | | IP רשוּם
|
|
|
|
שלום לכולם,
מצורף מתכון קל ונחמד שניסיתי. יוצא מהודר וחגיגי.
ל- 8 סועדים
מצרכים
8 שוקי טלה בטמפרטורת החדר
ראש שום שלם
כמה ענפי טימין
כמה ענפי רוזמרין
3 כפות חומץ בלסמי
שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מפזרים על שוקי הטלה מלח ופלפל בכמות נדיבה.
מחממים מחבת לחום גבוה, מוסיפים כמה כפות שמן זית ו"סוגרים" את השוקים
מכל הצדדים- עד השחמה. מוציאים מהמחבת ומניחים בקדרה שנכנסת לתנור.
מוסיפים לקדרה את עשבי התיבול ואת החומץ ומכסים עם מכסה או נייר כסף.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-90 מעלות למשך שלוש שעות.

תיהנו וחג שמח!
|