נשלח בתאריך: 16 מרץ 2011 בשעה 2:35 | | IP רשוּם
|
|
|
|
מצרכים: 4 דגי דניס בינוניים 5 כפות שמן זית 4 כפיות "תבלין בוסתן גלילי-לטונה, דגים וגריל" מלח פלפל 8 שיני שום שלמים מקולפים 2 כפות מיץ לימון 2 לימונים פרוסים 2 בצלים קטנים פרוסים 2 עגבניות חתוכות לרבעים
הכנה: - בעזרת סכין חדה חותכים בכל צד של הדג 2 חריצים לרוחב. - משפשפים את הדג במיץ לימון. משהים לחצי שעה. - בתוך קעריה מערבבים את השמן זית, תבלין, מלח, פלפל. - מורחים את הדג בתערובת (מבפנים ומבחוץ) וממלאים את החריצים. - בתוך כל דג שמים 2 שיני שום ופרוסת לימון. - מניחים בכלי חסין חום, מפזרים בין הדגים את הבצל והעגבניות - על כל דג מניחים פרוסה או שתיים של לימון. - מחממים תנור ל-200 מעלות ומכניסים ל20-30 דקות.
ארוחת הבוסתן: דגים אוהבים ערק. או אוזו. ביחד הם מרוצים. בתוספת תפוחי אדמה וירקות אפויים. סלט חסה עם גרגר נחלים.
באדיבות בוסתן אברהם, מתנות לחג, מתנות לעובד, מתנות ללקוחות
נערך על ידי bustan - 16 מרץ 2011 בשעה 2:36
|