נשלח בתאריך: 14 פברואר 2011 בשעה 8:07 | | IP רשוּם
|
|
|
|
מצרכים:
פילה 250 גרם
2 כפות "צל האלון" תבלין בוסתן גלילי לעוף, בשר וגריל
200 גרם ממרח תמרים
כפית מלח
פלפל שחור גרוס גס
2 כפות שמן לטיגון
1. ליצור פתח בבשר בעובי אצבע.
2. למלא את הפתח שנוצר בממרח תמרים.
3. לפזר את "צל האלון" על צלחת שטוחה. להוסיף את מלח ופלפל שחור ולערבב. לגלגל את הבשר בתערובת.
4. לחמם מחבת על להבה גבוהה ולטגנים את הנתחים. להפוך מדי פעם.
5. להכניס לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות. לקבלת דרגת מדיום רייר – 7 דקות, מדיום – 10 דקות.
6. לסדר בכלי הגשה ולקשט בעלי רוקט או בזיליקום.
תוספות מומלצות : תפ"א בתנור, שעועית ירוקה, סלט חסה.
בוסתן אברהם http://www.bustanabraham.co.il/
|