פורום בישול




רוטב מתכונים - לדף הראשי     מאכלים לשבועות 2016

  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות

פורום בישול מתכונים ועוד.....
 פורום בישול : פורום בישול מתכונים ועוד.....
נושא

נושא: מתכונים לטו בשבט

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
shassaf
משתמש מתחיל
משתמש מתחיל


הצטרף / הצטרפה: 19 ינואר 2011
מדינה: ישראל
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 1
נשלח בתאריך: 19 ינואר 2011 בשעה 4:37 | IP רשוּם
ציטוט shassaf

שלום חברים

יש לי מתכון מנצח שחייבים לבשל בטו בשבט, אני ממליץ בחום גם טעים גם בריא וגם ססגוני

מצרכים   


------------------------------------------------------------ --------------------


מספר מנות: 4-6


ורסיה חגיגית של הקלופס המזרח אירופאי. קל ומהיר להכנה, וגורף מחמאות הן כשהוא מוגש חם למנה עיקרית והן כשנאכל קר לנשנוש.


1/2 ק"ג בשר טחון טרי ארוז "אדום אדום"
2 כפות שמן רגיל
בצל בינוני קצוץ דק
1/2 כפית מלח
1/2 כפית מחוקה פלפל שחור טחון
קורט אגוז מוסקט מגורר
ביצה טרופה
1/2 כוס מרק בשר (ניתן מקובייה, משחה או אבקה )
כוס קמח מצה עבה (לא מקמח מצה לעוגות)
60 גר' (1/2 כוס) שזיפים מיובשים מגולענים חצויים
40 גר' (1/3 כוס) משמשים מיובשים חצויים או צימוקים
50 גר' (1/2 כוס דחוסה) אגוזים שלמים (ברזיל/לוז/מלך)
שמן רגיל לשימון התבנית
אגוזים לעיטור
תבנית "אינגליש קייק"



אופן ההכנה

------------------------------------------------------------ --------------------

* מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה וריכוך.
* מערבבים בקערה את שאר החומרים עם הבצל המטוגן לתערובת אחידה.
* משמנים תבנית עמוקה של אינגליש קייק וממלאים אותה בתערובת. מפזרים על הבשר את האגוזים, תוך לחיצה קטנה להידוק, ואופים בחום של 175 מעלות כ- 40 דקות
* הצעת הגשה: מומלץ להגיש חם עם רוטב צלי מעל, לצד פירה, או להגיש פרוס קר בין 2 חצאי מצה.

אתם עוד פה רוצו למטבח

   עוד מתכונים לטו בשבט

__________________
אסף
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של shassaf חפש הודעות אחרות של shassaf
 
rotev
ניהול פורום
ניהול פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 01 אוקטובר 2003
משתמש: מנותק/ת
הודעות: 230
נשלח בתאריך: 19 ינואר 2011 בשעה 11:30 | IP רשוּם
ציטוט rotev

נשמע מקסים. תודה וחג שמח  Tongue
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של rotev חפש הודעות אחרות של rotev בקר בדף הבית של rotev
 

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה


Web Wiz Heb - מערכת פורומים בעברית גרסה 1.25
תרגום עברי באדיבות K קידום אתרים
Powered by Web Wiz Forums version 7.96
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide


העמוד הזה נוצר וחושב תוך 0.0625 שניות.



Rotev רוטב   מתכונים דיאטטים   מתכוני סלטים   מתכוני ירקות   מתכוני דגים   מתכוני קינוחים   מתכוני רטבים   מתכוני עוף   מתכונים לשבועות   מתכונים לראש השנה   מתכונים לפסח
פורום בישול   מתכונים לחג   מתכונים קלים להכנה   מדריך אוכל ובישול   מדריך אתרי בישול   מדריך מסעדות   טיפים לבישול   מילון אוכל   רוטב בתפוז   מתכונים בפייסבוק