נשלח בתאריך: 03 אוגוסט 2010 בשעה 8:31 | | IP רשוּם
|
|
|
|
ושוב זה אני והניסויים שלי והפעם עוגיות קינמון ללא גלוטן שיצאו מעולות ונגמרו מהר מידי...
אז ככה:
100 גרם סוכר (אני עושה חצי חום וחצי לבן)
200 גרם חמאה (חבילה)
1 ביצה
מערבבים הכל ואז מוסיפים 270 גרם קמח (קונדיטור) וקינמון לפי הטעם (תוסיפו המון, זה ממש טעים!)
הבצק יותא די דביק ואין מה להיבהל.. אני מכניס אותו למקרר לעשר דקות כדי שאפשר יהיה לעשות איתו משהו ואז מוציא אותו ויוצר ממנו גלילים דקים שאותם אני מכסה מבחוץ בסוכר חום (כן, אלו עוגיות די מתוקות) ומעביר למקפיא.
את הגלילים הקפואים אני חותך לעוגיות דקות שצריכות בין 10-15 דקות בתנור.
זה יוצר קרנצ'י וטעים ומתאים מאד לקפה - בתיאבון!
אגב, על לימודי תזונה נכונה אפשר לקרוא באתר קורס.
|