נשלח בתאריך: 19 ספטמבר 2008 בשעה 12:52 | | IP רשוּם
|
|
|
|
עוגת שוקולד ממש פשוטה שיוצאת עסיסית ואוורירית
מצרכים:
1 מרגרינה / 200 גר' חמאה (אם אפשר עדיף חמאה) 4 כפות גדושות של קקאו (כהה, הולנדי למשל) 2 כוסות קמח 1 כוס מים 2 ביצים תמצית וניל ½1 כוסות סוכר 1 שמנת חמוצה 1 כפית סודה לשתיה 1 אבקת אפייה קורט מלח
אופן ההכנה: בסיר קטן: כוס מים והקקאו, מערבבים עד שיימס. מוסיפים תמצית וניל ברתיחה מורידים מהאש (לדאוג לא לשרוף את הקקאו) ממיסים את המרגרינה בקקאו החם.(לא על האש)
קערה גדולה: קמח+ סוכר +אבקת אפייה +מלח, לערבב היטב.
קערה קטנה: ביצים +שמנת חמוצה +סודה לשתייה, לערבב עד שהבלילה תהייה חלקה.
לתוך הקערה הגדולה אנחנו מוסיפים בהדרגה את הקערה הקטנה ולאחר ערבוב טוב מוסיפים את הסיר הקטן (לאחר שהמרגרינה נמסה לחלוטין)
תבנית 24' לעוגה גבוהה או 26' לנמוכה יותר, חום בינוני 150 מעלות כ 30-40 דקות.
* ניתן לצפות בגנאש שוקולד על בסיס שמנת או חלב
נערך על ידי ליצ'י - 19 ספטמבר 2008 בשעה 12:54
|