מתכון פירה שעבר ביורשה מחברים ואני שיפרתי - יספיק ל-4 אנשים רעבים. הפירה בעל מרקם עדין ובעל מליחות עדינה.
פירה מעודן
אופן הכנה :
1) חותכים את תפוחי האדמה והבטטה לחתיכות גדולות ומרתיחים אותם במים רותחים עד אשר תפוחי האדמה מוכנים - בידקו עם מזלג או סכין אם תפוחי האדמה מוכנים.
2) שיטפו את תפוחי האדמה והכניסו לסיר ומעכו אותם - הוסיפו את 2-3 כפות המיונז בזמן המעיכה- הוסיפו מלח ופלפל לפי הצורך.
3) הוסיפו כף שמן לסיר חדש וחממו על אש נמוכה. לאחר מכן הכניסו את התערובת לסיר חממו על אש נמוכה עד בינונית והוסיפו את הפרמזן תוך כדי ערבוב של התערובת.
לאחר חימום ובחישה של -1510 דקות על אש נמוכה הפירה המעודן מוכן
בתיאבון
אשמח לקבל תגובות
אחלה מתכון. אפשר להחליף את המיונז בכפית חמאה עם שתי כפיות חלב.
כמו כן, אפשר להוסיף לתפוחי האדמה והבטטה גם 2 או שלושה ארטישוק
ירושלמי. מוסיף המון!
בתאבון וחג שמח
אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבראם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם