נשלח בתאריך: 20 ספטמבר 2008 בשעה 2:34 | | IP רשוּם
|
|
|
|
אני לא יודעת מאיפה הרעיון אבל אימצתי אותו כבר מס' רב של פעמים וזה תמיד יצא מעולה!
3 מצרכים (בלבד):
פילה / סטייק סלמון
דבש
סויה
אופן ההכנה:
יש "לייבש" את הדג ע"י מגבת נייר ואז להשרות במרינדה (אפילו רק ל- 15 דק') בכמויות זהות של סויה ודבש.
לאחר מכן ניתן לאפות בתנור כרגיל.
הדג משנה צבעו לחום ומקבל טעם חלומי.
על מנת לקבל רוטב סמיך יותר ש "יעטוף" את הדג ניתן לצמצם אותו קודם לכן .
ב - ה - צ - ל - ח - ה !! 
|