נשלח בתאריך: 25 ינואר 2009 בשעה 5:16 | | IP רשוּם
|
|
|
|
נתקלתי שמתכון הזה, באתר של ביתה"ס רידמן.
מצויין וגם בריא מאוד.
תהנו. אילנה
ממרח עדשים בטעם כבד קצוץ
חומרים:
2 כוסות עדשים מונבטות מבושלות
2 כפות גרגירי לציטין
1 בצל מטוגן קלות בשמן זית
70 גר' אגוזי מלך
לתיבול: רוטב סויה / טמרי
פלפל גרוס
שום טרי כתוש
תימין
בזיליקום
מרווה
רוזמרין
אופן הכנה:
מערבלים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלית מרקם אחיד אך עדיין קצת "גבישי"
__________________ אילנה
|