שימרית משתמש מתחיל

הצטרף / הצטרפה: 24 ספטמבר 2008 מדינה: ארצות הברית
משתמש: מנותק/ת הודעות: 9
|
נשלח בתאריך: 29 נובמבר 2009 בשעה 7:35 | | IP רשוּם
|
|
|
|
איך מכינים חרדל דיג'ון?
מערבבים 4 כפות אבקת חרדל צהובה (משוק לווינסקי...)עם 2 כפות
גרגירי חרדל. מועכים מעט את הגרגירים עם הכף.
מוסיפים 4 כפות מים ומערבבים. מוסיפים 2 כפות מיץ לימון, כף
סוכר חום, כפית וחצי מלח, כף חומץ משובח או חומץ בן יין ועוד
2 כפות יין לבן יבש. אופציה: כפית אבקת שום או 2 טיפות טבסקו.
מערבבים טוב ומשאירים במקרר כשבוע לפני שמשתמשים.
המתכון מתוך אתר Allrecipes.
בתאבון!
טיפ שלי- להמיס את הסוכר החום ב- 4 כפות מים רותחים אחרת
נשארים לפעמים גרגירים.
__________________ שימרית
|