נשלח בתאריך: 14 דצמבר 2008 בשעה 10:20 | | IP רשוּם
|
|
|
|
לביבות בטטה חגיגיות
4 בטטות בגודל בינוני, מקולפות ומגורדות בפומפה גסה
1 תפוח אדמה מקולף ומגורר בפומפייה גסה
2 כפות גדושות של קמח תופח
1 ביצה
2 בצלי שלוט, או 4 בצלים ירוקים, חתוכים בטבעות.
מלח ופלפל לבן לפי טעם
קורט אגוז מוסקט
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
מערבבים את הבטטה המגוררת עם תפוח-האדמה, סוחטים את נוזלים ומניחים בקערה. מוסיפים ביצה, קמח, מלח ופלפל, אגוז מוסקט ואת החלק הלבן של הבצלים הירוקים. צרים לביבות שטוחות, מחממים שמן קנולה במחבת (כסנטימטר ) ומטגנים את הלביבות עד השחמה, כ-3 דקות מכל צד. מגישים עם שמנת חמוצה, מעורבת בטבעות הבצל ירוק, במלח ופלפל.
__________________ Arnon
|