פריחה באביב משתמש מתחיל


הצטרף / הצטרפה: 21 אוקטובר 2010
משתמש: מנותק/ת הודעות: 2
|
נשלח בתאריך: 21 אוקטובר 2010 בשעה 1:01 | | IP רשוּם
|
|
|
|
שלום לכולם!
מישהו יכול להמליץ על ספרי בישול של תרבויות/עדות שונות (במיוחד בישול סיני ובישול תימני) שהם אוטנטיים, אבל שהמרכיבים יחסית נפוצים, ולא דורשים ריצות לשוקים במרחקי הארץ כדי להשיג אותם? תודה!
__________________ להשקיע במטבח זה להשקיע בחיים (כי אם לא אוכלים...)
שף גלובל שמח להציע תבניות אפיה. כלי מטבח לכל החיים.
|