| rotev ניהול פורום
 
  
  
 הצטרף / הצטרפה: 01 אוקטובר 2003
 משתמש: מנותק/ת
 הודעות: 230
 | 
          הדרכים המקובלות הן- להכין את הרוטב במחבת, להוסיף אליו את הפסטה, לערבב על מנת שהפסטה תצופה ברוטב ותחמם ולהגיש.
           | | נשלח בתאריך: 11 יולי 2012 בשעה 1:42 | | IP רשוּם | 
 |   |  
           | 
 |  
 במקביל, יש רטבים כמו בולונז שנוהגים למזוג על הפסטה שבצלחת. במקרה זה, יש כמובן להקפיד שהפסטה תהיה חמה (כלומר שתצא מהסיר בדיוק לפני שהרוטב מוכן).
 בתאבון.
   |