חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פלפלים ממולאים
5 פלפלים בצבעים שונים - נקיים
450 גר' בשר טחון
1/2 כפית אבקת שום
1/4 כפית אבקת צ'ילי
2 כפות שבבי בצל מטוגן
1 כף פטרוזילה יבשה קצוצה
1/2 כפית פלפל שחור
1 כוס אורז לבן מבושל
3 ו-1/2 כוסות רוטב עגבניות משובח מוכן
2 כפות שמן זית או קנולה
• חותכים את "המכסה" של הפלפלים (בערך 2 סנטימטר גובה), ומנקים החוצה את הגרענים ואת כל מה שמחבר אותם, ומשאירים פלפל חלול. שומרים את המכסה בצד.
• מחממים מחבת עם 2 כפות שמן על חום בינוני.
• כשהשמן חם, מוסיפים את הבשר הטחון, מפוררים וסוגרים אותו בצלייה עד שהוא הופך את צבעו.
• מוסיפים לבשר על המחבת את רוטב הווסטרשייר, הפטרוזילה, השום, אבקת צ'ילי, בצל יבש ופלפל שחור, ומערבבים 2 דקות.
• מוסיפים לבשר מחצית מרוטב העגבניות ואת האורז המבושל, ומערבבים היטב.
• מבשלים עוד כמה דקות עד שהטעמים נספגים.
• שמים את הפלפלים בתוך תבנית חרס או פיירקס חצי עמוקה, וממלאים אותם בתערובת האורז והבשר.
• מעמידים את הפלפלים זה לצד זה, על מנת שהם יתמכו אחד בשני ויעמדו יפה בתוך התבנית.
• שופכים את רוטב העגבניות שנותר על הפלפלים בתבנית, ומכסים אותם עם המכסים ששמרנו קודם.
• אופים את הפלפלים הממולאים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות משך שעה ורבע, עד שהפלפלים רכים.
• מוציאים את הפלפלים מהתנור ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים