חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

שייטל - כנף העוקץ

שם לועזי : Rump Steak

שייטל - כנף העוקץ השייטל בוא נתח בקר הנקרא בעברית "כנף העוקץ" וצורתו העגולה הקנתה לו את הכינוי round steak או ראמפ סטייק באנגלית. הוא ממוקם צמוד לסינטה אך שייך לשרירי הגב של הפרה ולכן אינו רך במיוחד ללעיסה. מדובר בעוד אחד מהבשרים שיש להם עדנה לאחרונה ועוברים הסבה מבשר טחון או מבושל - לסטייק או שיפודים, אך חשוב מאוד להשרותו ולישנו היטב לפני הצלייה כדי לעדן את המרקם שלו. כמו נתח הקצבים, גם טעמו של הראמפ סטייק בשרי מאוד ועז, וכמוהו מומלץ לצלות במהירות על חום גבוה ולהשאיר אדום בפנים. (מידת הצלייה המקסימאלית היא מדיום, אחרת יהיה קשה ללעיסה). נקרא במעדניות נתח 13 מחלקי הפרה.
שמות נוספים : round steak או ראמפ סטייק






חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה