חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

צ'אך

שם לועזי : Silverside

צ'אך הצ'אך או צ'ך הוא נתח בשר גדול בצורה מלבנית הלקוח מאזור הירך האחורית של הפרה. רובו של הנתח סיבי וקשה אך הוא הוא מכיל גם שומן ולכן מתאים מאוד לטחינה בהמבורגר או נקניקיות שכן השומן שנמס בזמן הבישול, מרכך את הבשר ומעצים את טעמיו. ולאחר יישון, בשר הצ'אך מתאים גם לצלי קדרה ממושך בגלל הרקמות שמוסיפות ג'לטין לרוטב ומעניקות לו טעם בשרי עז. צ'אך נקרא נתח 15 מתוך חלקי הפרה. בפינה של הצ'אך יושב השפיץ-צ'אך שהוא נתח משובח שמתאים גם לצלייה כסטייק או רוסטביף.
שמות נוספים : ירכה, צ'ך, צ'אק



מתכונים ומידע נוסף:
מרק בשר שעועית עשיר
צלי בקר ביין



חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה