חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

פלפל פובלנו

שם לועזי : Poblano Chile pepper

פלפל פובלנו פלפל פובלנו, משתייך למשפחת פלפלי הצ'ילי. גודלו בינוני, צורתו דמויית לב ומקורו במקסיקו מהעיר פואבלה. צבעו ירקרק סגלגל ובעת הבשלה מלאה, הופך מאדום עד שחור כמעט. במטבחים רבים, נוהגים לבשל עם תבלין פובלנו מיובש וטחון הנקרא צ'ילי אנצ'ו ancho chile (מזכיר בטעמו גמבה) או מולטו Mulato (מתקתק, מזכיר מעט טעם שוקולד).על אף שפלפל הפובלנו נחשב בעל טעם עדין יחסית ועומד בין 1,000 ל- 2,000 במדד החריפות (מדד סקוביל), עדיין יתכנו מקרים בהם פלפל אחד יהיה חריף פי כמה מחברו על אותו השיח ועל כן מומלץ לטעום לפני השימוש. (בזהירות...)




מתכונים ומידע נוסף:
טמאלס מקסיקני
מתכון פהיטס עוף בטקילה



חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה