חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

פלנק סטייק

שם לועזי : Flank Steak

פלנק סטייק הפלנק סטייק או פלאנק סטייק, הוא חלק מנתח גדול יותר של הפרה, שהקצבים קוראים לו פלדה. הפלנק שלא כמו בשר הפלדה, מתאים לצלייה ונקרא בעברית כסלים (אל תסמכו שהקצב שלכם יכיר...). יוצאי צפון אפריקה נוהגים לקרוא לו לו סבך. מאחר ומדובר בבשר שהמרקם שלו קשה יותר משל מרבית הסטייקים, הוא מתאים יותר לחיתוך דק, השרייה במרינדה, צלייה של נתח שלם על האש (דוגמת לונדון ברויל London broil), או צריבה מהירה במחבת בדרגת מדיום, על מנת שהבשר לא יתקשה. השימוש בפלנק סטייק, מקובל מאוד גם במטבחי אסיה, שם פורסים אותו דק ומקפיצים על מחבת, ובמטבח המקסיקני שם מטגנים אותו קלות ומגישים בתוך טורטייה. במטבח הדרום אמריקאי קוראים לו vacio, "ואסיו" או "סקרץ´, וצולים אותו באסדו (גריל), צלייה איטית מבלי להסיר את השומן העוטף אותו. נקרא במעדניות נתח 13 מחלקי הפרה.
שמות נוספים : כסלים, סבך, Vacio, "ואסיו" או "סקרץ´



מתכונים ומידע נוסף:
בקר מוקפץ בסגנון מונגולי
מתכון עלי גפן ממולאים עם בשר



חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה