חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

גבינת קממבר

שם לועזי : Camembert

גבינת קממבר גבינת קממבר היא גבינה צרפתית בעלת ציפוי קשה של עובש מבחוץ ומרקם רך וקרמי מבפנים. היא מיוצרת מחלב פרה לא מפוסטר ומכילה קרוב ל- 50 אחוז שומן. הקממבר נקראת על שם הכפר קממברט בו יוצרה לראשונה, בבנורמנדי שבצפון צרפת.היא מגיעה לרוב בצורת עיגול ועטופה בעובש שבו היא מבשילה משך כ-שלושה שבועות הנקרא על שמה- פניצליום קממברטי. נהוג לאכול אותה כגבינת אירוח לצד קרקרים ויין, וניתן גם לאפות אותה בתוך בצקים ולהנות מהמרקם הקרמי הנוזלי שלה.
שמות נוספים : בצרפתית: Camembert






חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה