חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

גבינת מנצ'גו

שם לועזי : Manchego Cheese

גבינת מנצ'גו גבינת המאנצ'גו היא גבינת הכבשים הפופולרית ביותר בספרד, ומיוצרת מחלב של כבשים מזן מאנצ'גה. היא אחת מהגבינות הספורות בספרד, ששמן מוגן בתו תקן. מקורה בעיר לה-מאנשה, עירו של דון קישוט ויש עדויות על ייצור הגבינה כבר כ-200 שנה לפנה"ס. היא בעלת צבע צהוב וציפוי חום, מרקם קשה ומחורר מעט, וטעם חלב כבשים מובהק ופיקנטי אך לא אגרסיבי, שכמו מתגלה עם כל ביס. הריח שלה הוא עדין, וכמו רוב הגבינות, היא נעשית חריפה יותר ככל שהיא מיושנת. תהליך הישון של המנצ'גו, נעשה בתוך אריג עשב מזן אספרטו, משך כשנה מה שמעניק לה את פסי השתי וערב על גבי האריזה החיצונית. המנצ'גו נחשבת גבינה שמנה ומכילה כ- 55% שומן. היא מתאימה במיוחד לאכילה כגבינת אירוח בשל העדינות המאפיינת אותה, בטעם ובריח. ניתן להשיגה בארץ במעדניות ובחלק מהסופרמרקטים.




מתכונים ומידע נוסף:
מתכון קסדיות גבינה וחבושים




חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה